Skip to main content

Doe de TikTok scan!

Neem je TikTok doel en account onder de loep en ontvang waardevolle tips, strategieën en quick wins om verder te groeien met je organisatie.

Strategieën en tips om je doel te bereiken

Volledig vrijblijvend

Binnen 48 uur in je mailbox

Onze klanten beoordelen ons met een:

5/5

(Bron: Google Reviews, februari 2023)

Hoe werkt de gratis TikTok scan?

Heb jij een TikTok-account voor je bedrijf, maar weet je niet goed hoe je hiermee moet groeien?

Dan hebben wij iets leuks voor je! Namelijk, de gratis TikTok scan!

Met de TikTok scan helpen wij jou om binnen 48 uur een strategie te ontvangen om te groeien op TikTok. Hierbij krijg je niet alleen quick wins om snel resultaat te behalen, maar ook inzicht in wat jouw concurrenten doen op het platform.

We nemen jouw huidige TikTok-account onder de loep, kijken naar jouw prestaties en contentstrategie. Op basis hiervan creëren we een strategie op maat, afgestemd op jouw bedrijf.

Wil jij weten hoe je jouw TikTok-account naar the next level kunt tillen? Dan raden wij je zeker aan om onze gratis TikTok scan te proberen!

Voor wie is de gratis TikTok scan?

De TikTok scan is speciaal ontwikkeld voor bedrijfseigenaren, marketingmedewerkers en marketingmanagers die hun bedrijf een boost willen geven op TikTok. Of je nu jouw team wilt uitbreiden, je naamsbekendheid wilt vergroten of je conversies wilt verhogen, de TikTok scan biedt waardevol inzicht om je doelen te behalen.

Of jouw bedrijf nu groot of klein is, en ongeacht in welke branche je werkzaam bent, de TikTok scan kan voor elk bedrijf dat op zoek is naar groei op TikTok van waarde zijn.

De gratis scan kan snel en gemakkelijk inzicht bieden in jouw prestaties en helpen bij het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij de doelen en behoeften van jouw bedrijf.

Als jij een bedrijfseigenaar, marketingmedewerker of marketingmanager bent die het volledige potentieel van TikTok wilt benutten om jouw bedrijf verder te helpen, dan is de TikTok scan een onmisbaar hulpmiddel.

Aarzel dus niet en vraag vandaag nog jouw gratis TikTok scan aan!

Wat zit in de gratis TikTok scan?

Strategieën

Bij het doel wat je aangeeft vinden we de juiste strategie om deze te behalen. Dit doen we door verschillende methodes, zoals informeren of amuseren, toe te passen op je branche.

Concurrentie analyse

We bekijken een aantal bedrijven uit je branche en vergelijken deze met je eigen TikTok account. Zo kijken we of bedrijven in je branche al actief zijn en hoe zij succes behalen op het platform.

Quick wins

Op elk account zijn wel simpele aanpassingen te doen, die het bereik van je account goed kunnen verbeteren. Deze zetten we in een handige checklist onder elkaar.

 

De TikTok scan levert nieuwe ideeën

voorbereiden van een draaidag_v2

“Het samenwerken met DBBL Media is enorm fijn! Ze maken onwijs gave video's en foto's, wat ervoor zorgt dat bedrijven op een professionele wijze online zichtbaar worden. Daarnaast zijn de brainstorm sessies heel creatief en komen ze met goede ideeën. Top samenwerking tussen DBBL Media en GoFain!”

Ralph FreyEigenaar GoFain

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gebruik maken van de TikTok scan?

Nadat je de TikTok scan hebt aangevraagd, ontvang je binnen 48 uur onze bevindingen voor je account. Deze delen we met je, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met de bevindingen.

De scan is zo opgesteld, dat je met beknopte punten meteen aan de slag kunt met verbeteringen. We helpen je ook graag verder met het uitwerken van de punten, zoals content productie, strategie of management.

Wat voor soort advies krijg ik met de TikTok scan?

Met de TikTok Scan ontvang je quick wins, een strategie en een concurrentie analyse, allemaal op basis van jouw specifieke doelstellingen.

De quick wins bieden je directe oplossingen om snel resultaten te boeken voor jouw bedrijf. Vervolgens kunnen de strategische aanbevelingen worden toegepast om structurele verbetering te behalen in de lange termijn.

Tenslotte zal een concurrentie analyse ervoor zorgen dat je weet wat je concurrenten doen op TikTok, zodat je gemakkelijker jouw doelstellingen kunt bereiken.

Wanneer kan ik de scan verwachten?

Zodra je je bedrijf hebt aangemeld voor de TikTok Scan via de website, ontvang je binnen 48 uur een gedetailleerde rapportage.

Onze specialisten (lees: TikTok verslaafden) gaan je TikTok-account en doelen grondig analyseren en aanbevelingen doen om de prestaties van je account te verbeteren.

De tijd die nodig is om het rapport af te ronden, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het account. Maar je kunt ervan uitgaan dat we binnen 48 uur contact met je opnemen om de resultaten met je te delen.

Wat zijn de kosten voor de TikTok scan?

Wij bieden de TikTok Scan momenteel gratis aan bedrijven aan. Het doel van deze scan is om je inzicht te geven in de manier waarop je organisatie je TikTok-account kan verbeteren om  meer zichtbaarheid kunnen krijgen op dit platform.

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, gaat een specialist aan de slag om je account door te lopen en een rapport op te stellen voor jouw bedrijf. Deze rapportage wordt binnen 48 uur naar je gemaild. Het is dus heel eenvoudig om van deze gratis dienst gebruik te maken en je TikTok-account te verbeteren!

Is de TikTok Scan alleen bedoeld voor bedrijven die al een TikTok-account hebben?

Als je als bedrijf nog geen TikTok-account hebt, kun je toch gebruikmaken van de TikTok Scan, als je maar een duidelijk doel hebt voor je TikTok-campagne.

Je kunt bijvoorbeeld een campagne overwegen om meer bekendheid te krijgen voor je merk of om meer verkeer naar je website te genereren. Nadat je je doel duidelijk hebt gemaakt, kun je de TikTok Scan aanvragen!

Welke informatie is er nodig voor de TikTok scan?

Om de TikTok Scan correct uit te voeren, hebben we een aantal informatie nodig in verband met je bedrijf en jouw potentiële TikTok-campagne.

We hebben bijvoorbeeld het doel van je campagne, de naam van je bedrijf, de branche waarin je werkzaam bent en hoeveel budget je beschikbaar stelt voor marketingactiviteiten.

Alle verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen gebruikt om de TikTok Scan voor je bedrijf uit te voeren.

Doe nu de TikTok scan!

Start scan
Hoe kunnen wij je helpen? ✨
Hoi! Hoe kan ik je verder helpen? ✨
Groetjes Bas!