Skip to main content

Het verhaal van drie neven

Dubbel Media

Video zit in het bloed

Drie jaar geleden begonnen als twee neven op de zolderkamer: als heus familiebedrijf helpen wij dagelijks andere familiebedrijven en organisaties nog meer impact maken.

Brilliant Brainstorms, post-its, scripts, camera’s en computers: creatieve en strategische video’s maken zit in ons bloed.

meet dubbel media

Dubbel Media
Visualisation and Production

Neef Robbert Krol

Wat is de beste manier om je video in te zetten? Hoe spreek jij jouw doelgroep aan? En welke kanalen kan ik hiervoor het beste gebruiken? Op deze manier maken we niet “zomaar een leuk filmpje”, maar gerichte video campagnes die optimaal ingezet worden.
Dubbel Media
Video editor

Neef Wijnand Krol

Ik heb een achtergrond in het ondernemerschap en weet precies welke social trends er spelen. Zo kan ik content maken die je laten lachen én iets bereikt.

In mijn vrije tijd kun je me meestal vinden in de sportschool of bij het kickboksen. Ik ben niet iemand die dingen te serieus neemt. Het leven is kort, toch?

Dubbel Media
Creatief & Strategie

Neef Bas Marijnissen

Ik zie mezelf graag als creatief en ik luister graag naar hiphopmuziek (ik heb een raar ritueel waarbij ik elke dag naar dezelfde drie artiesten luister). Mijn vrienden zouden zeggen dat ik een vrij droog gevoel voor humor heb, maar ik denk dat dat gewoon komt omdat ik Nederlander ben.
Dubbel Media
Creative and Marketing

Thijmen Frey

Ik studeer momenteel Marketing, Sales & Hospitality aan De Rooi Pannen en volg mijn afstudeerstage bij Dubbel Media, waar ik de kneepjes van het vak leer om impactvolle video’s te maken.

In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Ik ben iemand die graag actief bezig is, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ben graag bezig met mijn persoonlijke groei. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe skill of het behalen van mijn doelen op sportief vlak, ik wil mijzelf altijd blijven verbeteren!

een kijkje achter de schermen

DIT IS DUBBEL:

🎯 Shape creativity.

Met Brilliant Brainstorms brengen we alle koppen bij elkaar. Zo komen we tot nieuwe creatieve ideeën.

01

🎯 Always overdeliver.

We komen met eigen initiatieven om nog meer impact te maken. Als iets beter kan, dan doen we dat.

02

🎯 Next generation.

Ontvang de nieuwste inzichten uit de jongste generatie.

03

Met ons samenwerken kan alleen op de juiste manier.

andere partijen

❌ Puur gericht op productie.

❌ Eenmalige samenwerking.

❌ U vraagt, wij draaien.

❌ Geen persoonlijke aanpak.

dubbel media

✅ Brilliant Brainstorm gericht op verhaal én impact.

✅ Persoonlijke, lange termijn samenwerking.

✅ Met eigen initiatieven tot 110% gaan.

✅ Familiebedrijf begrijpt familiebedrijf.

Over ons

Sluit je bij ons aan!

Schrijf je in op de maandelijkse Dubbel Media recap en ontvang de nieuwste ontwikkelingen bij ons familiebedrijf en de trends op het gebied van videomarketing.

Hoe kunnen wij je helpen? ✨
Hoi! Hoe kan ik je verder helpen? ✨
Groetjes Bas!