B O Infra

personeel werven

Play Video

Zo trek je nieuw personeel aan!

Als potentiële werknemer heb je veel vragen wanneer je gaat solliciteren bij een bedrijf. Vragen over de bedrijfssfeer, functie en werkzaamheden van de openstaande vacature. Deze vragen beantwoordt B O Infra met video!

Lees meer

Werken bij B O Infra video

B O Infra is gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur. Zo kan je als toekomstige opdrachtgever  B O Infra met een gerust hart inschakelen.

Doordat het bedrijf enorm groeit, zijn ze steeds opzoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende functies. Zo willen ze graag laten zien wat het zo uniek maakt om bij B O Infra te werken en hoe de verschillende functies binnen het bedrijf eruit zien.

Om een goede eerste indruk achter te laten bij de doelgroep, hebben we een algemene wervingsvideo geproduceerd om de sfeer van het bedrijf en de verschillende functies goed in beeld te brengen.

Bekijk de werken bij B O Infra video hier: (53 seconden)

BOInfra_Fotografie_HR-90 Large

BBL traject video

Ook biedt B O Infra een BBL traject waarbij je leren en werken kan combineren. Zo verdien jij een salaris, kun je een studie volgen en leer je de kneepjes van het vak. Een win-win situatie!

Maar hoe laat je de werkzaamheden zien in de video? En wie kan dit als beste vertellen? De huidige werknemers van B O infra natuurlijk! Zo krijg jij als kijker een goede indruk van het BBL traject wat B O Infra te bieden heeft.

Bekijk video

Bekijk de BBL traject video hier: (84 seconden)

Employer branding video

Als potentiële sollicitant heb je veel vragen die je als bedrijf goed van te voren kan beantwoorden. Dit doe je door inzicht te geven in het werk. De beste personen om dit te doen zijn natuurlijk de werknemers zelf.

Op deze manier kan de potentiële sollicitant zich alvast inleven in de werkomgeving en krijgt hij/zij alvast een idee hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Als potentiële sollicitant geeft dit je de mogelijkheid om het team te leren kennen, waardoor er een connectie wordt opgebouwd en het vertrouwen wordt versterkt.

Bekijk de employer branding video hier: (83 seconden)

Robbert Krol
Video Producer

Ready for the next step!

Dit werk voor B O Infra laat zien hoe video kan zorgen voor het achter laten van een sterke eerste indruk van de sfeer binnen het bedrijf, de functie en werkzaamheden van de openstaande vacature.

Benieuwd hoe videomarketing een rol kan spelen bij jouw bedrijf? Plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking

SHAPE CREATIVITY.

Met creatieve sessies halen we het optimale uit je organisatie.

CREATE IMPACT.

Niet “zomaar een leuk filmpje”, maar gerichte video campagnes die optimaal ingezet worden.

NEXT GENERATION.

Met inzichten uit generatie Z zorgen we dat je campagne maximaal opvalt.