3D4U

Marathon voor de zorg

Play Video
THE STORY

Een marathon lopen voor de zorg!

Zorgmedewerkers lopen dag en nacht rond met een mondkapje en beslagen bril. De neusclips van 3D4U Printservice lossen dit probleem op. Hierbij loopt Rowan van de Kamp een marathon om zo geld in te zamelen voor de neusclips. Om deze beweging vast te leggen, hebben wij bovenstaande video geproduceerd.

Voorbereiding

Om dit moment juist vast te leggen, zijn we vroeg in gesprek gegaan met 3D4U Printservice om zijn doel met deze video vast te stellen. Het doel met de video is om alle medewerkende partijen te bedanken en deze verder te verbinden aan het merk.

Met een helder doel zijn we naar de tekentafel gegaan om inspiratie op te doen. Na het ontleden van soortgelijke video's zijn we aan de slag gegaan met het maken van een storyboard.

Met een storyboard schetsen we uit welke shots we chronologisch nodig hebben om een tof verhaal te vertellen. Ten slotte hebben we deze vertaalt naar een shotlist, die we gevisualiseerd hebben op de route kaart van de marathon!

Ook benieuwd hoe jou boodschap vertaalt kan worden naar video?

Ik ben benieuwd!
3d4u printservice
3d4u printservice

En actie!

Om een rode draad door de video te vormen, interviewen we Rowan via twee perspectieven met een aantal voorbereide vragen. Deze vragen zijn zo opgesteld, dat ze een aantal reacties "uitlokken" die voor een simpel, maar vooral meeslepend verhaal zorgen.

Vaak is niets minder waar: het voorgesorteerde verhaal is uiteindelijk aangescherpt en veranderd met de quotes die uit het interview zijn gekomen. In het monteer-proces houden we daar expres de deur voor open, zodat het eindproduct zo sterk mogelijk is.

Stuur een berichtje!

Bekijk het meeslepende eindresultaat:

Brainstormen over een video?

Beniewd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

Contact