Etten-Leur Drone Video

Etten-Leur from the sky

Play Video
THE STORY

Etten-Leur from the sky (4K drone video)

Bekijk Etten-Leur vanaf de lucht door een uniek perspectief door middel van een drone video! Wij zijn meerdere dagen op pad gegaan om Etten-Leur vast te leggen in de mooiste omstandigheden! Etten-Leur is een groot dorp dat naast Breda ligt in Brabant. Door middel van de nieuwe drone, de DJI AIR 2S, en het opstaan voor 6:00 uur om zo zonsopgang mee te pakken, is het ons gelukt om de tofste beelden vast te leggen met een 4K drone video over het gebied van Etten-Leur!

Waarom een drone video?

Wij zijn altijd op zoek naar unieke locaties om met de drone te vliegen en om hiermee foto- en videocontent te maken voor op social media. Toen wij op YouTube keken zagen we nog geen drone video van Etten- Leur met dezelfde kwaliteit waar wij in gedachten hadden. Dit was onze kans! Met de drone video ‘Etten-Leur from the sky’ hebben we Etten-Leur vastgelegd in een uniek perspectief door middel van het gebruiken van onze nieuwste, hoge kwaliteit drone.

Veel van onze drone footage zetten wij op Instagram. Het tofste van het beschikken van een drone is dat je plekken kan laten zien door een perspectief wat je nog nooit eerder hebt gezien en daardoor een uniek beeld kan krijgen. Kortom, je krijgt de wereld op een unieke manier te zien!

Wat ook goed werkt is het combineren van videofootage met dronefootage om zo de kwaliteit van de video naar een hoger niveau te brengen. Dit zorgt voor meer hoeken om zo het verhaal beter naar voren te laten komen. Bekijk hier een project waar we een drone hebben ingezet om zo de video te versterken.

Contact

Het verhaal

Wij zijn super enthousiast met het resultaat, maar nog meer met hoe we dit bereikt hebben! Het opstaan voor 06:00 uur om zo iedere zonsopgang mee te pakken zorgde voor het spectaculaire beeld van de drone video. Wij hebben deze drone video gemaakt om onze passie te laten zien over drones en videografie. Deel jij deze passie en ben je benieuwd hoe wij de drone video “Etten-Leur from the sky” hebben gemaakt? Wij hebben hier een blog over geschreven! Hierin vertellen wat we geleerd hebben en wat onze doelen waren met het filmen van de drone video.

Lees blog!

Ook drone footage nodig?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

Contact