The Stardusters | Erasmus MC

Hart en Vaat Instituut

Play Video

Voor een betere gezondheid.

Hoe vorm je het verhaal en laat je de expertises zien binnen het Erasmus MC Hart en Vaat Instituut?

Voorbereiding

Om een videoproductie succesvol te lanceren, is voorbereiding essentieel. Tijdens de pre-productiefase produceren we moodboards en shotlists om een stijl voor de video vast te leggen.

Ook plannen we momenten in om de draaidagen efficiënt in te plannen. Denk dan bijvoorbeeld aan een location scout, waar we de locaties kunnen bekijken en voorbereiden voor de daadwerkelijke draaidag.

Lees hier meer over onze aanpak:

Aanpak
Top 25 videomarketing bedrijven in Breda (2023)
hart en vaat instituut

Productie

Na de voorbereiding stappen we de productiefase in.

Met een interview vormen we een verhaal waarin de kernwaarden, ambities en werkwijze van het Hart en Vaat Instituut naar voren komen.

Na het interview produceren we sfeerbeelden bij de verschillende afdelingen die aan bod komen, waarbij we specialisten in actie laten zien.

Door sfeerbeelden toe te voegen aan het verhaal, krijgt de kijker een echt beeld van hoe de specialisten hun werk doen en wat voor invloed ze hebben op het verbeteren van de zorg.

Bekijk aanpak

Post-Productie

Nadat de productiefase afgerond is, gaan we over naar de post-productiefase.

Hier gaan we de video monteren, waarbij we de interviews en sfeerbeelden samenvoegen om een krachtig verhaallijn te creëren.

Verder zoeken we naar de juiste muziek om de sfeer op te roepen die het verhaal extra kracht geeft. Zo voegt muziek de juiste emotie toe en wordt de video versterkt.

Na de post-productiefase leveren we een klaar-om-te-publiceren video op. Dit betekent dat alle aspecten van het verhaal, waaronder muziek en montage, perfect aansluiten op elkaar om zo een goede kijkervaring te creëren die past bij het doel en boodschap van het verhaal.

Bekijk aanpak
Animatie laten maken

Bekijk de video:

Robbert Krol
Video Producer

Ready for the next step!

Dit werk voor Erasmus MC laat zien hoe je jouw communicatiedoel kan bereiken met videomarketing.

Benieuwd hoe video een rol kan spelen in je marketing? Plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking