Blendio

Project in beeld

Play Video
THE STORY

Project in beeld

Voor Blendio hebben we het urban en natuurlijke design van het interieur vastgelegd door middel van videografie. Door af te wisselen met algemene wide shots en close-up detail shots zetten we het interieur op beeld!

Met deze content kunnen potentiële klanten zich goed oriënteren en inbeelden op de diensten van Blendio.

Lees meer

Plan van aanpak

Om co-creatie te promoten, delen we dit document om de eerste feedback te verzamelen. Zo gaan we op een sterke lijn de shoot in.

Tijdens de shoot zelf zetten we videografie maar ook fotografie in. Zo kunnen we in een korte tijd en in één keer een volledig content pakket realiseren. Zo krijgt het project meer dan genoeg content om in de schijnwerper te staan.

Ook maken we gebruik van een drone. Dit doen we om bij de eerste shots precies te schetsen waar we zijn. Om daarna de kijker vast te houden met het verhaal van de klant en de before & after shots.

Ook benieuwd hoe jou boodschap vertaalt kan worden naar effectieve content?

Ik ben benieuwd!
Blendio
Blendio

Interieurfotografie

Om het project in zijn volledigheid vast te leggen, maken we gebruik van een drone en professioneel fotocamera om ook interieur fotografie te leveren.

Dit levert grote flexibiliteit op lange korte en lange termijn. Zo is namelijk mogelijk om voor een lange tijd verfrissende content te creëren, zonder een nieuwe shoot in te plannen.

Meer weten over content productie?

Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio
Blendio

Bekijk de volledige video (120 seconden) hier:

Bas Marijnissen
Video Producer

Ready for the next step!

Benieuwd hoe content productie het doel van je campagne kan behalen? Of gewoon een bakje koffie? Neem contact op en plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking