2 3 4 5 Skip to main content

Wervingsvideo laten maken?

Op een effectieve manier jonge medewerkers werven? Dan ben je bij het juiste adres!

In deze tijd is het moeilijk om het perfecte jonge team te werven. Een wervingsvideo laten maken helpt je bij het vinden van die perfecte collega’s.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanspreken van jongeren (generatie Y & Z) met videomarketing. Zo kan jij jonge medewerkers vinden waar je op kunt bouwen.

Vraag offerte aan

vacature tekst vs wervingsvideo

Alleen een vacaturepagina:

Is niet breed inzetbaar in de sollicitanten reis
Laat de cultuur van je bedrijf niet zien
Heeft geen functie op social media
Is niet aantrekkelijk om te consumeren en delen
Wordt organisch niet gevonden

Wervingsvideo laten maken:

Lost de vragen van je potentiële sollicitant op
Laat de stijl en cultuur van je bedrijf zien
Is makkelijk inzetbaar voor bereik op social media
Is aantrekkelijk om te kijken en delen
Wordt organisch makkelijker gevonden

Klantcase

“Top samenwerking 💪 maken mooie video’s en denken met ons mee voor nog mooier resultaat te zien op YouTube kanaal van Hotek.”

Dolf MulderHands on CEO, Hotek Hospitality Group

Hoe pak jij werving aan?

Ik ben erg benieuwd of jij al social media gebruikt voor je werving, en hoe jij het perfecte team samenstelt. Klik op de interactieve video en ga het gesprek aan.

Plan kennismaking

Waarom een wervingsvideo laten maken?

Een potentiële sollicitant heeft veel verschillende vragen als hij wilt solliciteren. Wat voor bedrijf is dit? Wat houdt de functie precies in? Passen de collega’s en de cultuur bij mij?

Een wervingsvideo is een video die de vragen van je sollicitant beantwoordt, in een aantrekkelijke en simpele wijze. 

Zo weet de potentiële sollicitant je bedrijf te vinden, wat de vacature inhoudt én of de cultuur bij hem past.

Een wervingsvideo laten maken beantwoordt dus de vragen van je kandidaat.

Vraag offerte aan

Onze klanten beoordelen ons met een:

5/5

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Nils Paar
Nils Paar
2023-06-22
Zeer professionele partij! Werk al langer met ze samen voor content productie, editing en het maken van courses. Absoluut een aanrader!
Sven Kuijk
Sven Kuijk
2023-04-20
Wij werken nu al een tijdje samen met DBBL Media. Zij ondersteunen ons in het ontwikkelen van video's voor onszelf en voor klanten. DBBL denkt mee in strategie en op creatief vlak. Daarnaast leveren ze video's van hoge kwaliteit. We kijken dus uit naar de komende samenwerkingen!
Dolf Mulder
Dolf Mulder
2022-09-14
Top samenwerking 💪 maken mooie video’s en denken met ons mee voor nog mooier resultaat te zien op YouTube kanaal van Hotek
Ralph Frey
Ralph Frey
2022-06-20
Het samenwerken met DBBL Media is enorm fijn! Ze maken onwijs gave video's en foto's, wat ervoor zorgt dat bedrijven op een professionele wijze online zichtbaar worden. Daarnaast zijn de brainstorm sessies heel creatief en komen ze met goede ideeën. Top samenwerking tussen DBBL Media en GoFain!
Esther Boudewijns
Esther Boudewijns
2022-03-30
Ik ben erg tevreden over de samenwerking tussen de Dutch Spark for Clean Cooking Solutions en DBBL Media! Het contact verliep gemakkelijk en de creators hebben ervoor gezorgd dat we ons verhaal goed visueel kunnen vertellen. Een aanrader!
Niels
Niels
2021-10-30
2 passie volle mannen die video’s opleveren waar je u tegen zegt!
Blendio Interieurprojecten
Blendio Interieurprojecten
2021-10-29
Blendio is een samenwerking aangegaan met de talentvolle content creators van DBBL Media. Op een unieke, creatieve en eigentijdse manier brengen ze onze diensten in beeld. We zijn erg blij met ze. Flexibel en toegankelijk.
Chi Dao
Chi Dao
2021-09-01
Deze mannen hebben mij geholpen met de start van mijn eigen bedrijf. Het was mij een plezier om met deze getalenteerde mannen samen te werken. Ik zou het iedereen aanraden
Rowan Van De Kamp
Rowan Van De Kamp
2021-07-03
Deze mannen hebben een topvideo voor mijn bedrijf gemaakt. Snelle en goede service en een goede kwaliteit!👌🏼

Het is tijd om personeel te vinden.

wervingsvideo laten maken

Plan gratis kennismaking

wervingsvideo laten maken

Kies een op maat gemaakt concept

wervingsvideo laten maken

Produceren tot een spraakmakend verhaal

wervingsvideo laten maken

Herhalen voor optimaal bereik en resultaat

Plan gratis kennismaking

Veelgestelde vragen

Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is een video die bedoeld is om potentiële kandidaten aan te trekken om bij een bedrijf te solliciteren.

Het biedt inzicht in de functie, de werkzaamheden en de bedrijfscultuur, waardoor sollicitanten direct een positieve eerste indruk van jouw organisatie krijgen.

Welke wervingsvideo past bij mij?

Om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken is het belangrijk om te kijken naar wat voor soort wervingsvideo het beste bij jouw doel past. Je hebt een aantal verschillende type wervingsvideo’s:

Met een employer branding video wil je personeel werven door jouw bedrijfscultuur te laten zien, om zo mensen aan te spreken om bij jouw bedrijf te gaan werken.

Met een wervingsvideo heb je als doel om meer personeel te werven voor één of meerdere functies binnen jouw bedrijf.

In een interview video focus jij je op het werven van personeel op een persoonlijke en sfeervolle wijze door je over jouw bedrijfscultuur, de functie en de werkzaamheden te laten vertellen door jouw eigen team.

En met een wervingscampagne wil je personeel werven met een grotere en langdurige campagne, waardoor de doelgroep jouw boodschap meerdere keren te zien krijgt. De kans is dan groter dat een potentiële werknemer bij jou solliciteert.

Waarom een wervingsvideo laten maken?

Met een wervingsvideo laat je een sterke eerste indruk achter bij je potentiële sollicitant.

Stel je bent zelf opzoek naar een nieuwe baan, dan heb je veel verschillende vragen als je wilt solliciteren. Wat voor bedrijf is het? Wat houdt de functie en werkzaamheden binnen deze functie precies in? Passen de collega’s en de bedrijfscultuur bij mij?

Met een wervingsvideo beantwoord je deze vragen op een visuele manier. Zo leert je potentiële sollicitant je bedrijf kennen op een persoonlijke en sfeervolle wijze.

Wat zijn de kosten voor een wervingsvideo?

De kosten voor een wervingsvideo kunnen erg verschillen. De prijs is afhankelijk van het concept dat wordt opgesteld vanuit het doel van de video en de doelgroep die je wilt bereiken.

Een indicatie kun je altijd vrijblijvend opvragen. Mocht je nog geen duidelijk concept hebben, stellen we graag een drietal concepten voor je op, ieder in een andere prijsklasse. Zo kun je zelf de beste afweging maken.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

We beginnen altijd met de strategiesessie. Hierbij brainstormen we over de doelgroep van bedrijf het doel wat we willen bereiken met de video en hoe we ervoor zorgen dat dit doel impact achter laat bij de doelgroep. Zo hebben we niet ‘zomaar een leuk filmpje’ maar een gerichte videocampagne die je doelgroep aanspreekt.

Met deze ideeën vormen wij een concept die we vervolgens zullen presenteren. Wanneer dit concept is goedgekeurd gaan we aan de slag met de productie van de video.

Vervolgens gaan we naar de nabewerking waar we de geschoten beelden zullen monteren tot een kloppend verhaal met de juiste muziek eronder. Hierna sturen we de eerste versie van de video naar je op zodat je die kan bekijken en eventuele feedback puntjes kunnen achter laten.

We gaan door met het aanpassen van de video totdat onze klanten 100% tevreden zijn met de video. Op deze manier zorgen we samen voor het beste resultaat!

SHAPE CREATIVITY.

Met creatieve sessies halen we het optimale uit je organisatie.

CREATE IMPACT.

Niet “zomaar een leuk filmpje”, maar gerichte video campagnes die optimaal ingezet worden.

NEXT GENERATION.

Met inzichten uit generatie Z zorgen we dat je campagne maximaal opvalt.