Skip to main content

Etten-Leur Drone Video

Etten-Leur bekijken in een uniek perspectief? Wij besloten een drone video te maken waar we de mooiste bezienswaardigheden van Etten-Leur lieten zien. Waarom besloten we dit te doen? Wat waren de challenges onderweg om dit te filmen met een drone? In deze blog vertel ik over onze ervaringen die we hebben opgedaan tijdens het vliegen van de drone.  Ook vertel ik je waarom we hebben gekozen om Etten-Leur vast te leggen met een drone.

Waarom Etten-Leur?

Ik ben altijd op zoek naar de tofste locaties van Nederland om deze vast te leggen. Dit doe ik met fotografie, videografie of een drone. Toen ik op YouTube ging kijken of er al een drone video van Etten-Leur bestond, kreeg ik een handvol aan resultaten te zien.

Na het bekijken van deze drone video’s was ik er van overtuigd dat ik Etten-Leur met een hogere kwaliteit kon laten zien. Hier begon het doel: Ik ga Etten-Leur vastleggen door middel van een drone video. Deze video moet de hoogste kwaliteit beschikbaar hebben.

Het plan

Nu ik mijn doel had opgesteld, moest ik een plan hebben om dit doel te bereiken. Het was lente en de bomen begonnen weer groene blaadjes te krijgen. Ik vond dit een perfect moment om deze drone video te maken. Ook was ik van plan om veel met zonsopgang en zonsondergang naar buiten te gaan om te vliegen met de drone.Dit zorgde voor een prachtige warme oranje tint wat terug te zien is in veel beelden van de drone video. Dit was het plan. Elke ochtend voor 06:00 uit bed om zonsopgang mee te pakken en dit vast te leggen met de drone.

Uniek perspectief

Waarom dan een drone? Ik wist dat een drone goede indruk zou achter laten, omdat ik hiermee Etten-Leur kon laten zien door een uniek perspectief. Veel inwoners van Etten-Leur hebben het dorp nog niet eerder gezien vanuit de lucht. Dit perspectief kon ik bereiken door een drone boven Etten-Leur te vliegen. Hierdoor kon ik de favoriete en mooiste bezienswaardigheden laten zien.

En zo ben ik naar verschillende plekken rond Etten-Leur gegaan waaronder:

  • de Zwartenbergse Molen
  • Korenmolen De Lelie
  • Bisschopsmolen
  • Etten-Leur winkelcentrum
  • de Leurse haven.

Let’s fly!

Meerdere weken en tientallen drone vluchten heb ik uiteindelijk al het beeldmateriaal gefilmd dat ik nodig dacht te hebben. Hier kon ik een hoge kwaliteit drone video van maken. Hiermee ging ik dit beeldmateriaal editen tot een drone video van 2 minuten.

Ik had veel plezier met het vliegen en editen van de drone footage en ben blij met het eindresultaat. Woon je in- of rondom Etten-Leur? Dan is het kijken van deze video het zeker waard!

Bekijk hier Etten-Leur vanaf een uniek perspectief door middel van een drone.

DBBL Media | Content Creator

Hoe kunnen wij je helpen? ✨
Hoi! Hoe kan ik je verder helpen? ✨
Groetjes Bas!